середу, 28 листопада 2018 р.

Надсилаю інформацію про тренінг у Тернополі 1 грудня для учителів початкової школи: "Методика розвитку критичного мислення учнів. Модуль 1" .

         Детальна інформація та реєстрація на тренінг за цим посиланням [клікніть]: 
         http://www.criticalthinking.expert/najblyzhchi-podiyi/22-veres-ternopil-uchytelyam-pochatkovoyi-shkoly-metodyka-rozvytku-krytychnogo-myslennya-uchniv-modul-1/

У програмі практичного тренінгу: 
  • Особливості організації навчання в технології розвитку критичного мислення (КМ);
  • Структура і методика уроку: побудова уроку на прикладі курсу «Я у світі» 4 кл;
  • Методи організації діяльності учнів у вступній та основній частинах уроку з розвитку КМ;
  • Методи організації діяльності учнів у підсумковій частині уроку з розвитку КМ.
На відміну від онлайн-навчання і перегляду відеороликів, учителі отримають реальний досвід і навички роботи, що вже завтра застосують зі своїми дітьми.
Більшість часу присвятимо вправлянню у конкретних методах і прийомах, моделюванню уроку, педагоги побувають у ролі як учителів, так й учні, щоб краще зрозуміти методику і процес зсередини. Додатково на допомогу буде посібник експертів Платформи – “Путівник з розвитку критичного мислення учнів початкової школи”.
Усі учасниці/ки по завершенню отримують іменні сертифікати професійного розвитку з вказаною кількістю годин навчання (8 годин).

Тренінг відбудеться за адресою: м. Тернопіль, вул. Анатолія Живова, 30 (ЗОШ № 24), 10:00 – 17:00. Кількість місць обмежена – працюємо з групою до 25 осіб.
Участь у тренінгу за обов'язковою попередньою реєстрацією на сайті «Критичне мислення. Освітня платформа» за вказаним вище посиланням.
Вартість: практичне навчання під керівництвом досвідченого тренера-практика, іменний сертифікат, кава-чай з тістечками на перервах – 360 грн.
Телефон для запитань: 095 534 0981, Олена.

Олена Харченко, організаторка

Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку  вчителів у 15 областях України, у тому числі в Тернопільській. Навчання з нами вже пройшли більше як 6 500 педагогів. Сайт Нової української школи радить Платформу для додаткової освіти.
-- 

Немає коментарів:

Дописати коментар