четвер, 4 січня 2018 р.

На сайті EDERA ПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА «ОНЛАЙН-КУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ» – ДОЛУЧИТИСЯ МОЖЕ КОЖЕН ОХОЧИЙ
Навчання на курсі розпочнеться після затвердження урядом нового Державного стандарту початкової освіти.  Про точну дату старту курсу повідомлять окремо.
Також цей курс буде відкритим для всіх охочих.
Кожен вчитель, який хоче опанувати методики компетентнісного навчання, або, наприклад, батьки школярів, можуть пройти навчання. У разі успішного закінчення курсу вони отримають електронний сертифікат. Успішність оцінюватиметься за виконання теоретичних і практичних завдань, що отримуватиме слухач під час навчання“, – йдеться у повідомленні міністерства.
Такий сертифікат повинен отримати кожен вчитель НУШ. До того ж, проходження цього курсу зарахується як підвищення кваліфікації.
Курс складається з 6 модулів. Серед тем – Державний стандарт початкової освіти, управління класом, методики компетентнісного та інтегрованого навчання, інклюзивна освіта.
Окрім того, розроблено інтерактивний посібник-глосарій EdEra Books. Він містить короткі теоретичні відео та навчальні тексти з онлайн-курсу. Це зроблено для того, щоб вчителі мали швидкий доступ до методичної інформації.
Кожен експерт, який брав участь у створенні курсу, – справжній професіонал. Я переконана, що перегляд цього курсу буде корисним не лише для вчителів Нової української школи, а й для кожного, хто працює з дітьми чи має власних дітей-школярів“, – зазначила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.


Немає коментарів:

Дописати коментар