середу, 27 вересня 2017 р.

Про тренінг з питань упровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти.



27 вересня 2017 року  на базі Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІст. відбувався тренінг для вчителів, що працюють з 4-ми класами з питань упровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти. Реалізацію змісту тренінгу забезпечили методисти з початкової освіти ІМЦО Гордіюк Н.М. та ТРМК Дівакова І.І.
Мета тренінгу – ознайомлення педагогів із проектом нового Державного стандарту початкової загальної освіти та модельною освітньою програмою; поглиблення розуміння інтегрованого підходу; розвиток навичок планування в умовах інтегрованого підходу та оцінювання освітніх досягнень молодших школярів; ознайомлення з особливостями організації орієнтованого на дитину освітнього середовища.
Учасники тренінгу
ознайомилися з проектом Державного стандарту початкової загальної освіти,  проаналізували структуру та детально обговорили пріоритети документа. Також ознайомилися з практичними інструментами організації інтегрованого навчання на засадах тематичного та діяльнісного підходів. Педагоги вчилися створювати план тематичного дня, обговорювали ризики в плануванні тематичного навчання.
 Вчителі в групах вчилися моделювали власні навчальні програми на тиждень та планувати навчальну діяльність відповідно до загальних і конкретних очікуваних результатів проекту Стандарту.
Учасникам тренінгу були представлені онлайн-платформи освітніх ресурсів.
Тренінг завершився «відкритим мікрофоном»: педагоги мали можливість висловити свої думки, враження.














Немає коментарів:

Дописати коментар