неділю, 1 жовтня 2017 р.

Щирі вітання із професійним святом!



         Вчитель – це не професія, вчитель – це покликання!
Професія вчителя вважається чи не найпочеснішою серед усіх інших професій. Саме вчитель, в більшості випадків, формує наше ставлення до оточуючого світу, вчить нас вчитися, розрізняти добро і зло, бути гуманними і толерантними. Кожного свого учня вчитель сприймає як рідну дитину, а випустивши зі школи, ще довго згадує. І ми все життя пам’ятаємо чи першу вчительку, яка ввела нас в чарівний і загадковий світ науки, чи улюбленого вчителя-предметника, який, можливо, допоміг нам обрати той чи інший життєвий шлях. Вчитель – це не професія, вчитель – це покликання.
У народі кажуть: «Письменник живе у своїх книгах, художник – у картинах, скульптор – у створених скульптурах, а Вчитель – у справах і думках своїх учнів. До Вчителя ідуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він зазирає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє». Працювати вчителем – Божий дар.
Шановні педагоги, всякого буває у Вашій роботі, але ви робите дійсно неоціненну справу – ви даруєте кожному учневі частинку свого серця! Нехай натхнення ніколи не полишає Вас і нехай те добро, яке Ви вкладаєте в учнів, повертається Вам сторицею!

Немає коментарів:

Дописати коментар