понеділок, 23 березня 2020 р.

Всеукраїнська онлайн конференція «Нова українська школа: педагогічні інновації в системі початкової освіти»

Шановні вчителі!
Інформую Вас про проведення Всеукраїнської онлайн конференції «Нова українська школа: педагогічні інновації в системі початкової освіти» .

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України проводить Всеукраїнську онлайн конференцію «Нова українська школа: педагогічні інновації в системі початкової освіти». 
На конференції українські науковці представлять варіативні шляхи впровадження концептуальних засад Нової української школи в практику діяльності закладів загальної середньої освіти.
Запрошую Вас взяти участь у заході. 
Долучитися до участі в онлайн конференції можна як слухач під час відеотрансляції. Посилання на відеотрансляцію буде розміщено на офіційних ресурсах ІМЗО та НАПН України 23 березня.
Захід відбудеться 25 березня 2020 року з 11.00-13.00 в Інституті педагогіки НАПН України за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 52-Д (зала засідань). 
Зареєструватися та залишити заявку на отримання сертифікату можна за посиланням: https://forms.gle/pMJ3FzgjdNaatpz3A. 

(Лист про проведення Всеукраїнської онлайн конференції «Нова українська школа: педагогічні інновації в системі початкової освіти» розміщений на сторінці "Нормативні документи")

Немає коментарів:

Дописати коментар