пʼятницю, 7 грудня 2018 р.

Інноваційний проект “Розумники” в дії



Потрібно зробити все можливе, щоб якість освіти в наших школах покращилась. Всім відомо, що на якість освіти в основному впливають три чинники. Найбільше, безумовно, вчитель. Від нього залежить 72-75%. Далі йдуть зміст – за якими підручниками ми навчаємось. Далі - навчальне середовище. Власне, «Розумники» допомагають створювати цікаве інтерактивне навчальне середовище. Мета проекту -  зробити так, щоб не було як раніше. Відсотків 20 слухає, а інші чекають - викличуть їх до дошки чи ні. Завдання сьогодення - зробити так, щоб діти вчились постійно.
         У цьому навчальному році НВК «В.Бірківська ЗОШ І-ІІІст.-гімназія ім.Степана Балея» долучився до інноваційного проекту “Розумники”(SMART KIDS) . Для дітей обладнали мультимедійний клас зі спеціальною дошкою. Всі першокласники забезпечені нетбуками – трансформерами з вбудованими освітніми програмами. Маленькі розумники і розумниці активно опановують шкільні завдання у цікавій та ігровій формі, а завдяки інтерактивному підходу до навчального процесу із задоволенням залучаються до різних видів робіт в класі та самостійно.
Вчитель 1 класу Романюк Наталія Зеновіївна продемонструвала, наскільки цікавим є навчання за даним проектом, які можливості для творчості відкриваються перед учителем та учнями. Це захоплюючі навчальні програми для дітей молодшого шкільного віку з інтерактивними вправами, веселими анімованими персонажами, яскравими сюжетами та звуковим супроводом. Вони викликають інтерес до навчання, допомагають дитині швидше вивчити новий матеріал з основних шкільних предметів, розвивають логіку, увагу, уяву, креативне мислення та пам’ять. 
 



















Немає коментарів:

Дописати коментар