понеділок, 21 листопада 2016 р.

Про ІІ етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Вона подібна до ясного сонця і найчистішої криниці...У ній поєднуються радість і журба, ніжність і сила, віра і надія... Для когось вона солов"їна, для когось - калинова, а хтось її вважає своєю зброєю. Це мова! Пресвята Богородице нашого народу! З чорнозему, рясту, любистку, м"яти, євшан-зілля, з роси. з дніпровської води, від зорі і місяця народжена...
 Шістнадцять років поспіль юні знавці української мови Тернопільського району демонструють високий рівень її знання, доводять участю й перемогою в конкурсі з української мови імені Петра Яцика, що тільки та нація гідна поваги, яка поважає й розвиває мову й культуру, створює історію свого народу .
20 листопада на базі Острівської ЗОШ І-ІІІст. відбувся ІІ етап 17 Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У ньому взяли участь 25 учнів 3-го класу та 29 учнів 4-го класу шкіл Тернопільського району та двох об"єднаних громад. Переможцями стали:
Равчак Анастасія Іванівна, учениця 3-го класу Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІст. (вчитель Березіцька Н.С.) та Діваков Дмитро Олександрович, учень 4-го класу Острівської ЗОШ І-ІІІст. (вчитель Юрійчин М.В.). 
Наші вітання переможцям!!! 
(Протоколи спільного засідання оргкомітету і журі ІІ етапу 17 Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у 3-4 класах розміщені на сторінці "Довідки")








Немає коментарів:

Дописати коментар