четвер, 3 листопада 2016 р.

Запрошуємо вчителів початкових класів до ІІ Всеукраїнського інтернет-конкурсу "Учитель року 2017"!

Повідомляємо, що на виконання листа Міністерства освіти і науки України та Інституту модернізації змісту освіти від 27.10.2016 № 21/10-2602, з метою пошуку і підтримки ініціативних,  талановитих педагогів, які володіють предметом та бажають вдосконалюватися у методиках формування в учнів цілісного погляду на оточуючий світ, уявлень про наукову картину світу, розвивати мотивацію учнів до вивчення дисциплін природничого циклу, виробляти у них стійкі навички роботи з науково-популярною літературою, дослідницькі та творчі уміння, Інститут модернізації змісту освіти, редакція науково-популярного природничого журналу для дітей «КОЛОСОК» та оргкомітет Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «КОЛОСОК» організовують та проводять ІІ Всеукраїнський інтернет-конкурс «Учитель року-2017».
          До участі у Конкурсі запрошуються вчителі початкових класів, які викладають предмет «Природознавство», та вчителі природничих предметів (фізики, хімії, біології, астрономії, географії). Участь у конкурсі добровільна.  Конкурс проводиться анонімно, а його результати оприлюднюються лише за згоди учасників.
      01 листопада 2016 року розпочалася  реєстрація учасників – на сайті     www.kolosok.org.ua у рубриці «Учитель року-2017». Тут можна детальніше ознайомитися з положенням про конкурс, умовами участі, завданням першого етапу конкурсу, інформацією про підсумки конкурсу «Учитель року-2016» та творчими роботами фіналістів і лауреатів конкурсу.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар