пʼятницю, 14 жовтня 2016 р.



Школи зобов'яжуть провести урок "Права людини"

Міністерством освіти і науки затверджено план заходів з проведення у 2016 році Всеукраїнського тижня права. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Лілією Гриневич.
Зокрема, документом передбачено проведення всеукраїнського уроку «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, який має відбутись 9 грудня.
Також планом передбачено проведення у навчальних закладах «тематичних заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру (лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом, правові конкурси, ігри, змагання тощо)».
Упродовж проведення Всеукраїнського тижня права, 5-9 грудня, у навчальних закладах мають бути оформлені тематичні стенди, а на офіційних сайтах навчальних закладів мають бути розміщені інформаційні банери та матеріали, що стосуються проведення тижня права.
Затвердженим планом передбачено проведення інших заходів з проведення Всеукраїнського тижня права.
Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти, департаменту професійної освіти, департаменту вищої освіти, Інституту модернізації змісту освіти та обласним департаментам освіти і науки доручено забезпечити виконання плану.

Немає коментарів:

Дописати коментар