неділю, 20 вересня 2020 р.

Онлайн-курси для розвитку навичок XXI століття від кращих платформ України та світу


 Наш

Ivan Prymachenko

зробив добірку навичок, які важливо розвивати у 2020 році, але яких не навчають у школі чи університеті. На щастя, існує багато онлайн-платформ, які дозволять вам це зробити самостійно!

Тож ми підготували для вас перелік онлайн-курсів для розвитку навичок XXI століття від кращих платформ України та світу 🚀
Зберігайте, аби не загубити!
📌 Критичне мислення: https://cutt.ly/afTLRqn
На курсі ви отримаєте інструменти, які допоможуть навчитися мислити незалежно й аналітично, цінувати факти більше за власний досвід.
Платформа: Prometheus
📌 Переговори: https://cutt.ly/UfTOIKd
На особистому рівні ми щодня ведемо переговори з друзями, родиною, продавцями та роботодавцями. Переговори також є запорукою успіху бізнесу. На курсі ви дізнаєтеся про стратегію та різні тактики ведення переговорів.
Платформа: Coursera
📌 Прийняття рішень в умовах невизначеності: https://cutt.ly/HfTLvd4
«СМС – Система Менеджменту Ситуацій» – унікальний курс, який увібрав найсучасніші світові досягнення у системі прийняття рішень. Цей курс пропонує слухачам конкретний метод прийняття надефективних рішень.
Платформа: Prometheus
📌 Тайм-менеджмент: https://cutt.ly/UfTLSGO
Авторська методика Ваче Давтяна дозволить встигати в 4 рази більше за один відрізок часу, позбавитись 1−2 шкідливих звичок, ставити цілі та досягати їх з насолодою. Цей курс успішно завершили понад три тисячі людей — лідери та команди з Google, Microsoft, Deloitte і Silpo.
Платформа: Prometheus+
📌 Генерування нових ідей: https://cutt.ly/4fTOSjh
Цей курс познайомить вас із різними формами поведінки та прийомами, які збільшать вашу вроджену креативність.
Платформа: Coursera
📌 Емоційний інтелект: https://cutt.ly/9fTOGob
На цьому курсі ви вивчите різні компоненти емоційного інтелекту. Наприклад, як ефективно працювати в командах, будувати відносини співпраці з ключовими зацікавленими сторонами, здійснювати ефективний вплив.
Платформа: Coursera
📌 Підприємливість: https://cutt.ly/1fTLWor
З цим курсом ви пройдете шлях побудови своєї справи «з нуля» до управління компанією. Жодних складних теорій – лише практичні поради й приклади.
Платформа: Prometheus
📌 Командна робота і лідерство: https://cutt.ly/xfTLYgV
На цьому курсі ви навчитесь основних навичок лідерства, зокрема, як надихати та мотивувати людей, керувати талантами, впливати без авторитету та працювати у команді.
Платформа: Coursera
📌 Алгоритмічне мислення: https://cutt.ly/mfTLIYf
Легендарний CS50 Гарвардського університету називають найкращим базовим курсом програмування у світі. І точно найцікавіший! Ви матимете доступ до перекладених українською відеолекцій, конспектів, завдань, додаткових відеоматеріалів та семінарів від провідних фахівців Гарварду.
Платформа: Prometheus
📌 Менеджмент стресу та емоцій: https://cutt.ly/xfTLAiv
У цьому курсі ви дізнаєтеся, як людині підтримувати життєву рівновагу та організовувати власну стабільність на рівні думок та почуттів.
Платформа: Prometheus
📌 Управління персональними фінансами: https://cutt.ly/lfT1PYR
Цей курс від Університету Флориди навчить вас керувати власними фінансами та допоможе розвинути декілька корисних фінансових звичок.
Платформа: Coursera
З якого курсу розпочнете? 😉

Немає коментарів:

Дописати коментар