суботу, 28 грудня 2019 р.

ІІ (відбірковий) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації "Початкова освіта" відбувся 27 грудня на базі ТОКІППО.

Конкурс "Учитель року - 2020" триває.
ІІ (відбірковий) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації "Початкова освіта" відбувся 27 грудня на базі ТОКІППО. Учасники відбіркового етапу проходили конкурсні випробування "Тестування" та «Методичний експромт». За результатами цих двох конкурсних випробувань Шелінгович Руслана Іванівна, вчитель початкових класів Почапинської ЗОШ І-ІІІст. Тернопільського району, увійшла у п"ятірку лідерів і продовжить змагання у фіналі.
Ми щиро вітаємо Руслану Іванівну з цим успіхом і пишаємося тими досягненнями, яких вона досягла за 8 років своєї педагогічної діяльності та у конкурсі «Учитель року».
Бажаємо Вам, Руслано Іванівно, удачі, терпіння, успіху, невичерпної енергії, оптимізму та сили у виконанні наступних конкурсних випробувань. А ще, завжди будьте в пошуку нових задумів і чудових креативних ідей для творчості в професії та відчувайте щастя і радість за їх запровадження. Творчих Вам злетів і радості від перемог!


Немає коментарів:

Дописати коментар