вівторок, 26 березня 2019 р.

тренінг для вчителів 1-х класів району на тему "Читання та письмо для розвитку критичного мислення. Щоденні 5 DAILY 5 ".


26 березня на базі Буцнівської ЗОШ І-ІІІст. відбувся тренінг для вчителів 1-х класів району на тему "Читання та письмо для розвитку критичного мислення. Щоденні 5 DAILY 5 ".
Цікаво і змістовно представила дану педагогічну технологію Забояк Ганна Михайлівна, старший вчитель початкових класів Буцнівської школи, керівник фокус-групи вчителів 1-х класів НУШ.
Технологія “Щоденні 5” спрямована на розвиток читацьких умінь та навичок, а її метою є навчити учнів самостійності. Також вона прищеплює любов до читання, розширює словниковий запас. Принципами технології є довіра та повага, спільна діяльність, відповідальність, 10 кроків до самостійності. Присутні детально розглянули кожен із компонентів ротаційної моделі "Щоденні 5", працювали у парах, добирали теми для Щоденників вражень, ділилися власним досвідом впровадження даної технології . Було цікаво та пізнавально. Дякую Ганні Михайлівні та всім педагогам за творчу роботу, спілкування, цікаві ідеї.
Успіхів Вам, колеги!!!


















Немає коментарів:

Дописати коментар